Stereotyper som dödar kärlek

I förhållandet är det värsta fenomenet stereotyper. De dödar känslor, basstämplade idéer om partnern, och allt detta slutar med kollapsen av sina egna illusioner, men ofta inser vi inte dessa mycket illusioner, och istället för att anklaga vårt ego, anklagar partnern.

Nya relationer börjar alltid med ett ord “han måste”. Och någon skilsmässa uppstår på grund av “han kan inte ge mig”. Någon ständigt någon borde. Älskar alltid att vara tillsammans, och var noga med att utfärda relationer via registret.

Den första fasen av relationerna – början

Vid det första skedet av förbindelserna i en mans uppgifter kommer in i fängelse. Ofta leder tjejer sin beräkning: när och vad han gav, var han bjudit in och t.D. Frågan är hur mycket en kille måste ge blommor, godis, middagar på ett café så att tjejen förstår vad det är “kärlek”?

I verkligheten: kvinnor som tillhör utsläpp av en affärskvinna beter sig. Stark och oberoende, de kan inte tro den kärleken och de kan bli älskade bara. Så de är tvungna att kräva från en man konstant bevis på sina känslor. Det konstanta trycket på en man leder inte till någonting i slutändan, och kvinnan förblir på den “trasiga tråget”.

En man måste erövra. Klassisk stereotyp – kärlek kan bara erövra. Men försöker att erövra kärlek, vi förstör det så småningom. En kvinna tillåter sig en kyss, ett datum, kommunikation, bara om en man presenterar någon form av gåva, det kommer att sjunga en serenad, han kommer att skriva poesi, ett ord kommer att göra en slags skull. När förhållandet bara utvecklas, väntar kvinnan redan på en viss modell av beteende från en man, varefter det kommer att vara redo att försvaga sina gränser och bli billigare.

I verkligheten: det uppfinns av någon som spelar, där priset spekterar kvinnan själv. För henne är det viktigt att ge upp till vinnarens nåd. Och varje gång alla relationer byggs på ett specifikt scenario som är känt för båda. Ingen försöker ändra dessa regler.

Om det finns ett förhållande måste de dekoreras via registret. Nu är det särskilt populärt, förhållandet är idealiskt, men en man har inte bråttom att göra ett erbjudande. Och självklart börjar en kvinna att undra: “När det inte ringer till registret, betyder det att han inte gillar mig?”, Och vidare beroende på den kvinnliga fantasin. Men det här är en offentlig stereotyp som ålagts våra närmaste släktingar, vänner och flickvänner, kollegor, samhälle. receptfritt potensmedel Dina frågor om ämnet för bröllop, de tvingar en kvinna att ta några, ibland ofullständiga lösningar, gör några dumma slutsatser. För dem är det normalt eftersom det är så accepterat.

I verkligheten: normala relationer du har eller inte löser bara två. Leta alltid efter en kompromiss: eller du lever ett civilt äktenskap och sätter upp det faktum att bröllop inte kommer att vara eller letar efter vem du har gemensamma synpunkter på familjeförhållanden. Försöker ändra en person och få honom att göra något mot sin vilja – meningslöst och slutar alltid med avsked.

Man i familjen minider. Stereotyp som har gamla rötter. Förhistorisk period, när kvinnor var hjälplösa och använde bara för att föda barn och hålla gården, och mannen borde ha kunnat säkerställa mat. Men nu är kvinnor redan långt ifrån hjälplösa, men samtidigt fortsätter de att tro att en mans skyldigheter tar hand om sin inveckling och ekonomiskt skick. Stereotyp fortsätter att leva, eftersom många kvinnor inte vill lita på sig själva och lita på sin egen styrka.

I verkligheten: Det här är normalt när en kvinna försöker inse sig i en familj och en man i affärer. Men inte varje kvinna är lämplig. Om flickan hade ett jobb, men lämnade gift, bestämmer hon sig för att ägna sig åt familjen (sitta hemma och inte fungera). Detta är inte det rätta valet, eftersom det inte tillåter det att själv inse i framtiden. Och mannen är inte skyldig för detta, som det var hennes val.

En man måste fatta beslut. Under de senaste århundradena var denna stereotyp motiverad, män borde ha agerat för att överleva och mata sin familj. Nuförtiden uppfattas det som ett spel: man låter dig göra ett annat beslut för sig själv. Samtidigt båda partners vuxna. Detta familjebeteende är acceptabelt om båda partner är konsekventa.

I verkligheten: män som kommer att lösa alla problem och frågor letar efter tjejer som inte kan eller som inte vill fatta beslut på egen hand. De kommer att ta hand om sig själva, kan inte riktigt. Men också en man som föredrog att hålla allt under kontroll, har tydligt mentala avvikelser. Han är tvungen att ständigt bevisa sitt ledarskap, som lever i konstant rädsla att livet kommer att sluta om han inte ingriper.

Normal familj har det bästa könet. Rotad stereotyp. Dessa stereotyper förstör alla även det mest idealiska förhållandet. Som människor vanligtvis är motiverade: “Om jag inte får tillfredsställelse från kön, är eller partner är skyldig eller behöver leta efter en sort”. Som ett resultat, eller skilsmässa eller psykiskt agera på sexuellt missnöje. Enligt sexologer är olika delar av hjärnan ansvariga för sex och kärlek. Det betyder att med en älskad kan det vara hemskt kön, och med oförskämd – fantastisk.

I verkligheten: temperamentet för varje person och i sex är också individuellt. Och inte korrekt tro att om du har problem i intimt liv, måste du sprida sig. Tvärtom, om annars har du det perfekta förhållandet – leta efter en kompromiss. Eventuella problem löses, lär dig att förhandla. Tro mig, kärlek är värt det. Ja, och när människor älskar varandra över tiden blir deras intima relationer bättre. Det är viktigt att du kan lita på varandra, särskilt i sängen.

Comments